perjantai 29. toukokuuta 2015

Pukeutumisen tyylit ja etiketti

Menin mukaan tällekin kurssille, vaikka aihe olikin minulle entuudestaan varsin tuttu. Kertaustahan se pääosin oli, mutta kyllä mukaan jotain uuttakin tarttui,esimerkiksi Paulalta saatu tieto laketista eli ylioppilaslakin sijaan käytettävästä asusteesta. 

Tottakai saimme taas tehdä tutkielmankin :











Toteutin aiheesta vielä seuraavalla viikolla esillepanonkin:



sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Tuote-esittely ja esillepano

Loppusyksystä, juuri ennen ensimmäistä työssäoppimisjaksoa, saimme tehtäväksi laatia tuote esittelyn ja koota siihen liittyvän myyntiesillepanon. Tein esityksen kahvakuulatunneista, koska halusin kokeilla tavaramarkkinoinnin sijaan palvelun markkinointia.












Tarvikkeet esillepanoon löytyivät (yllätys, yllätys!) ihan kotoa.


torstai 7. toukokuuta 2015

Pienoismalli

Kauan odottamani pienoismalliprojekti alkoi viimein maaliskuun lopulla. Pienoismallin kohteen saimme itse valita, lähtökohtana opettajan meille valitsemat metallit. Minun metallini oli minulle niin mieleinen tako- ja valurauta.
 
Valitsin kohteeksi puutarha- ja sisustusliikkeen, jonka tuotevalikoimissa on paljon sekä valu- että takorauta tuotteita ja jonka rakennus ja ympäristö ovat minua aina inspiroineet.

Asetin itselleni tavoitteeksi käyttää oppimiani markkinoinnin tietoja ja taitoja tässäkin projektissa, vaikkei sitä tehtävänannossa edellytettykään. Halusin myös haastaa itseni tekemällä projektista powerpoint-esityksen. (jonka jouduin sitten vielä muuttamaan wordin ja paintin kautta yksittäisiksi kuviksi jotta sain sen tänne bloggeriin esille)



Tyylin pohdintaa: