sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Miksei rautakaupassa ole näyteikkunoita?

Suunnitelkaa rautakaupan näyteikkuna jossa on harkkoja ja työkaluja,
ja kohderyhmänä miehet.
 
Ei tule ihan heti mieleen tilannetta jossa olisin pysähtynyt upean ja huomiota herättävän rautakaupan näyteikkunan eteen. Syy tähän lienee varsin yksinkertainen: eihän rautakaupoissa ole näyteikkunoita, tai jos onkin niin ne on peitetty mainosteipeillä.
Varsin mielenkiintoinen haaste kohtasi siis minut ja parini, kun vietimme tiimityöskentelypäivää juuri valmistuvien visu 13 ryhmäläisten kanssa. Vielä "hauskemmaksi" tilanne muuttui, kun selvisi että parini Annekin oli vaatetusalalla ja olisimme siis molemmat varsin kaukana mukavuusalueeltamme.
Pääsimme tehtävään sisälle keräämällä monenlaista rautakauppaan liittyvää tavaraa ja niiden myötä värimaailmaksi valikoitui musta-harmaa-oranssi yhdistelmä. Kohtuullisen helposti tavarat löysivät paikkansa ja minä suorastaan ahmin kaikkea visuaalisen asettelun tietoa pariltani: tuotteiden pitää olla suorassa, viuhkat ovat so last season ja siimaa ei käytetä ripustamiseen. Yhteistyömme sujui Annen kanssa hyvin ja välillä oli suorastaan hulvaton meininki. Jään kaipaamaan tätä iloista ja aikaansaavaa ryhmää.
Lopputulokseen, joka on muuten esillepano, ei näyteikkuna, olimme molemmat tyytyväisiä.
 
 
Sama vielä piirrettynä:
 
 

3 kommenttia:

aistiunelmaa kirjoitti...

Todella upea piirros :D. Tsemppiä opiskeluun!

Arja L kirjoitti...

Kyl menisin ihan heti sellaseen rautakauppaan, joka kutsuisi noin hienolla näyteikkunalla :)

Unknown kirjoitti...

Aivan mahtava piirros,hyvä sinä!